АРЕС стана морско чедо

Здравей Незнайко,

Малко се забавих с писмото братко, но имах си основателни причини. Прегризах тук едни много вкусни кабели,защото мислех,че са никому непотребни,а то се оказа,те били връзката ни със света. Ама аз глупав, не съм като теб, къде ти да разбирам от Интернет… Нооо да започнем приказката от начало.
Както знаеш взеха ме и мен един хубав съботен ден и ме заведоха да ме “чипкат”. Хубаво е да му удариш една баня, ако питаш мен- нищо страшно повярвай ми. На мен и къпането и сушенето ми дойдоха добре. Нали съм си малко рунтав със сушенето се позабавихме, как не изгърмя този сушоар не знам. После дойде ред на прословутия диван-ама да знаеш, те всъщност са два.

 


Не можах да избегна редовната снимка преди тръгване, обаче аз нали знаеш какъв съм си тарикат се опънах и на спалнята с цел разнообразяване на фотосесията. Препоръчвам я , по-широчко е има мегдан за въргаляне и хич недей му мисли като ти дойде реда направо й се хвърляй .

 


След фотосеанса тръгнахме на разходка ииии… тук първия неприятен момент- стълбите. Голям страх брах, опъвах се не исках да слизам,ама като гледах наша кака как напето тича надолу и се престраших. Отидохме в един парк с много хубава трева и много дървета, почти като нашата полянка на която толкова лудувахме , ама не ме пуснаха от повода,че да не духна нанякъде,нали съм още глупав…. Ударих му една яка разходка и накрая се трупясах на полянката и захърках като дъскорезница.

Моите хора дойдоха следобяд с един червен Роувър. Живко и малката Габи- признавам си,че бях доста стреснат и хич не ми се тръгваше с тях. Не че бяха лоши,напротив,ама ние нали не сме свикнали с чужди хора…

Сега вече съм в Несебър,морско чедо ще ставам.Живея с Габи,Валентина и Живко. И да не си помислиш,че само кабелите съм прегризал… самообслужих се и от хладилника и пренаредих гардероба, че ми беше скучно ….Оказа се обаче,че и двете са забранени-добре,че ми простиха, иначе….
Ами това е братко. Пожелавам на теб и Шели да имате късмет и скоро и Вас някой да хареса,абе къде са им на тия хора очите?!?!!? Аз Ви обичам, често си мисля за лудориите ,които правехме заедно и ми липсвате. Ако с нещо съм те обидил братко, прощавай!
Пращам морски привет специално за нашата майчица,казах ми,че ще я оперират скоро, стискам й всичките си лапи, целувам я и й желая късмет- кажете й че съм добре, да не ме мисли.

Ваш Аресgelber_hund.gif

Несебър
Април 2007

Advertisements
%d bloggers like this: