Снимки на мама

Имам нови снимки на мама на разходка. Има много красива и рунтава опашка, но не можем да я заснемем как я мята докато бяга, все я крие като я снимаме

sara.jpg

sara1.jpg

sara2.jpg

Тъгува много за някого тя, ама като не знаем къде е живяла, как да й помогнем?!? 🙂 Имаме една идея, дано наистина е загубена и намери стопаните си .

Все забравям да Ви покажа нашите домакини, те си живеят постоянно тук. Ей ги бабугерите 🙂

desiliska.jpg

liska.jpg

Тая дребната е била като нас бездомна, ама са я прибрали от улицата. Толкоз била сплъстена козината й,че не се виждало отдолу какво има. А на гърба си разправят имала една огромна рана пълна с….това няма да го казвам че мно’у гадно. 😦 Чичко доктор дето ни ваксинира я излекувал.Постригали я и вече повече я прилича на нещо, кръстили я Лиска, защото имала лисича муцунка. Ама ослепяла завалийката от старост. И не стига,че кьораво,ами и ходи да ни гони и да ни лае, ама кой й обръща внимание….

desi.jpg

Деси е по-кротка, то пък нейното извън пътя. Като била малка някакви я малтретирали, като е дошла тук е била може би на 3 години не се знае точно, сега е пенсия и тя. Ама и досега така плашлива останала. Много обича да гризка солети и да я галят. Не й личи , ама е голяма лигла… Едно рошаво рижаво коте вечно стои залепено за нея. Ще му намеря снимката и ще Ви я покажа да ги видите в комплект.

Advertisements
%d bloggers like this: